1-0 Nikki indirekt frispark petning o assist Petter...

Petter
Peter H, Nikki,JOcke Ed, Pierre
Jompa
Avb: Hultenius,Arash,KL,Landhage,

Smått Skamsen kom jag + Matchställen hela 2 minuter sen till samlingen, mobilen började gå varm när oroliga lagkamrater ringde och trodde att matchen skulle få spelas i bar underkropp.
Nikki hade rätt när han på uppvärmningen sa att hans magkänsla talade för en stabil pushersseger.

Det hade inte gått särskillt lång tid när vi får en frispark i riktigt bra läge till höger 10 meter utanför straffområdet. Petter petar bollen till Nikki som sätter bollen i nät efter att ha skjutit frisparken mkt finurligt under muren, Gott!

Efter detta inleder Vrångö sin bästa period i matchen och den enda perioden då Vrångö kändes liite vassare än oss. Under den här perioden lyckas Vrångö göra både 1-1 och 1-2. Vi studsar tillbaka in i matchen och efter en solklar hands korrekt dömd av domaren (Gösta Ekman ??) sätter Johan 2-2. Innan Ekman blåser för halvtidsvila hinner Jompa först in i duell med målvakten, Jompa visar upp ett grymt mod när han tar med sig bollen med huvudet, rundar målvakten och mycket fint sätter 3-2. Andra halvlek blir mållös, mn utan tvekan går den på poäng till Pushers.

Vår kämpe, Jocke Hultenius drog på sig en otrevlig fingerskada, det såg inte vackert ut, Lundberg skjutsade honom till Sahlgrenska för återställande av fingrarna.

Hultenius oroade sig extra mycket för fingrarna då han tydligen hade en inplanerad dejt med en snygg tjej imorgon.

Inget var brutet, men 2 fingrar var (mycket uppenbart) ur led, uttöjt ledband i såväl knä som fot (reds kommentar)